Ruilen en retourneren

Bedenktijd/retour

Pink Swan maakt heel wat producten op maat of met personalisatie. Deze goederen kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Ben je toch niet helemaal tevreden over het ontvangen artikel? Neem dan contact op met Veerle via info@pinkswan.be.

Voor alle andere goederen geldt dat je het recht hebt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om producten retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van bij je thuis naar Pink Swan zijn voor eigen rekening. Voor de tarieven van het retour sturen raadpleeg je best de huidige tarieven de vervoerder van jouw keuze(bijvoorbeeld DPD of BPost).

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@pinkswan.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van de retourgoederen terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons op via info@pinkswan.be