Retouches en herstellingen

Pink Swan uit Knokke-Heist verzorgt al jouw retouches.

Iedereen heeft wel ergens een stapeltje kleding liggen met een ontbrekend knoopje, een gaatje in, te breed, broeken te lang; Pink Swan helpt je graag!

In ons atelier in Knokke-Heist voeren we de retouches uit met de grootste zorg. Pink Swan is gespecialiseerd in het repareren van ritsen, zijkanten, voeringen, kralen of pailletten die afgevallen zijn, gescheurde naden of gaten in kledingstukken en het vervangen van ontbrekende knopen.

Elk kledingstuk wordt op maat gerepareerd of aangepast met de fijnste technieken. Machinaal, maar ook met de hand. Daarbij gebruiken we de meest hoogwaardige stoffen en materialen. Omdat elk kledingstuk anders is, is het moeilijk een vaste prijs te zetten op een bepaalde reparatie. Op deze pagina vind je onze richtprijzen maar neem gerust contact op voor een prijsopgave op maat.

We bedenken altijd een manier om je kleding weer mooi te maken. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden om het voor jou te repareren of aan te passen. Samen kiezen we de beste oplossing.

Twijfel je of de reparatie of aanpassing nog de moeite waard is? Vraag ons om eerlijk advies en indien het niet meer herstelbaar is kunnen we je favoriete kledingstuk misschien wel helemaal nieuw maken in een gelijkaardige of  andere mooie stof!

Niet enkel kledij

Lievelingsknuffel

Bij retouches denken we vaak enkel aan kledij, maar uiteraard zijn er veel meer zaken dat we een tweede leven kunnen geven. Kan de lievelingsknuffel van je zoon of dochter (of jezelf) wat oplapwerk gebruiken? Zit er een scheur in dat mooie kussen? 

We zijn gepassioneerd door stof, naald en draad en helpen je graag!